My Nuff..klik jgn tak klik..

Thursday, 20 August 2015

Made with love!


Holaaa..

Salam uols!

Hari ni nak buat sesi tayang menayang baju raya..tapi bukan sengaja la ehh..atas permintaan seorang kawan blogger aka kawan sepoli..siap komen kat entry raya ritu nak tengok baju hakak yang tak berapa nak gojes nih..segan gak nak tayang sebenarnye..Almaklum laa orang baru2 pandai nak buat baju ;) buat plak baju jubah biase2..lagik la segan..

Orang lain punye baju raya lagik meletups2 kan..baju hakak nih alahhhaiii simple bebenor..tapi Alhamdulillahh, merasa jugak la baju raya buat senirik ;) ni kes mengamalkan penjimatan la nih..ahaks!

Selain dari baju raya nih, ekcelli ade gak baju2 lain yang aku buat sendirik..antaranya blouse bawah nih dan jugak kain duyung..tu jer la takat ni yang aku pandai buat pun..


 pic masa gi open house

Blouse kuning ni ekceli lebihan kain dari dress raya anak dara aku..so ape lagik, buat blouse la kan..tup2 tangan tersenteng plak..adohaii..mujur laa ade perca2 kain kaler itam..terus tepek kat tangan kiri dan kanan..untuk efek lebih menawan aku tambah jugak kain itam tu belah bawah baju..gituhhhh!! hahah..takde la nampak cam pelik kan..

Nak jadik tailor ni kita kena jadik kreatip..klau tak, jenuh oii baju tak jadik rupe ape..buatnye senteng ke ape, masak laaa tailor taktau nak buat ape kan..so, kita la kena pikir macam2 cara untuk bagi baju tu elok cantik..klau baju sendiri ok laa kan..buatnye baju orang lain?? haruuuu...


Bersama geng2 PA di pejabat..
 
Baju biru yang atas ni lepas raya baru siap..so dapat la pakai masa jamuan raya kat opis..ade lagik sehelai patern cam biru ni yang aku buat gak..dah nampak cam kurung kedah pon ade gak kan..aku buat baju ala2 blouse senang skit sebab klau kita takmo pkai dengan kain dia, kita bole pakai dengan seluar atau skirt kaler itam..so, tak der la bosan kan asik pkai baju yang sama jer..

So tu laa serba sedikit baju yang sempat aku belaja..tu pon belaja2 sendiri je tengok youtube dan join geng jahit dalam FB..info2 yang dorang bagi tersangat laa banyak..thanks to them lah yang skit pon tak berkira dalam mencurahkan ilmu untuk beginner2 cam aku nih..ko tanye je laa ape saje, Insha Allah dorang akan bantu dan beri komen2 yang membina..

Oklah, cukuplah sesi menayang baju raya..raya pon dah abis..huhuh

Sekian..




Wednesday, 19 August 2015

Dari kaler putih kepada biru..


Pic ni disnap on first day dia pkai uniform Pengawas ke skolah..

 
Salam uols..

Ni citer 3 bulan lepas punye..hah amik kau..terperam elok sampai nak jadik jeruk..

Lama dah menyepi kan..so hapdet la mane yang ade dalam draf aku nih..draf kemain banyak, tapi publishnye tidak jugak..

Bulan 6 ritu Si Umar dah start tukar uniform sekolah..naik pangkat kekdahnye..tapi beberapa bulan sebelum tu dia dah heboh kata nak jadik Pengawas..mayb cikgu dia ade maklum la kot yang dia terpilih jadik Pengawas Sekolah..

Aku ok je laa kan cuma tak bape nak konfiden sebab dia nih kaki sensitif jugak..orang potong line dia pon dia bole nangis, inikan pulak nak jadik Pengawas kan..so nko rasa???

Yang si Umar nye pulak bile dengar nak jadik Pengawas, kemain la dia eksaited kan..tapi cakap jugak la ngan dia, klau nak jadik Pengawas takleh dah nak majuk2..nak nangis2 tak tentu pasal..takat orang potong line pon nak marah sampai nak nangis2 tu, semua takleh dah..hati kena cekal..muka kena garang sket..tapi jangan sampai jadik abang long kawasan sudah ;p

So far, sampai ke hari ni..takde dah cite menangis2 kat sekolah..cuma dia ade gak bercerita, dia tak suka orang usik2 dia..nak2 taim dia tengah buat keje..pas setel kerja sekolah yg cikgu bagi, baru laa dia main dalam kelas..kekadang dia bawak komik gi skolah..katanya pas siap keje baru baca buku komik..aku bukan ape, risau gak klau kena rampas ke ape kan..nak2 plak dia tu Pengawas..tapi katanya cikgu bagi bawak buku..tapi nak baca lepas siap keje skolah baru bleh baca..so pas dengar camtu lega la skit kan..aku biarkan je dia bawak..at least dia membaca dari duk buat bising tal tentu hala dalam kelas kan..

Ekcelli Umar nih luarannye dia nampak jer manja, tapi klau datang garang dia..dicepuknye jugak adik dia..bukan leh percaya gak nih..pehtu suara pon bleh tahan..dia punye menjerit haishhhh sabo jelaa..bingit tinge dibuatnye..

Aku ade gak risik2 ngan guru kelas dia masa Hari Bicara Akademik (amik report kad) kat sekolah dulu..apa sebab Umar dilantik jadik Pengawas atau apa kriteria2 nak jadik pengawas nih? so kata guru kelas dia, Umar dan pengawas2 lain la yer dipilih berdasarkan vote cikgu2 yang mengajar dalam kelas tu..so bile dia tengok prestasi pembelajaran dia ok, attitude pelajar pon ok, mudah dengar arahan ape sume la yer, baru la dia dilantik..tapi sebelum tu ada sesi interview dulu sebelum nak jadik pengawas tuh..pas lulus interview tersebut baru laa dapat jadik Pengawas..

So aku pon cam kagum2 la jugak kan..anak dipilih jadik pengawas..sape tak bangga ye dak?? Lagik kagum sebab dia lulus interview tu..ntah ape laaa yang si Umar ni jawap masa interview tu kan..gud job my son!! huhuh

Ape pun, aku sebagai ibu sentiasa doakan anak2 berjaya dalam ape jugak bidang yang dorang ceburi/sukai..Insha Allah..

Aaminn..
 

Wednesday, 29 July 2015

New baby in da house!!

Salam uols..

Ade budak dah kepingin nak adik ni haaa..tengok laa si Umar nih, tak renti2 belek adik..

Owh ekcelli ni anak buah aku yang baru yer..adik aku selamat melahirkan baby yang kedua sebulan yang lepas..and now aku baru la nak menepek masuk dalam blog..kelmarin dia genap sebulan..cepat btul masa berjalan..

Sedap btul bau baby nih..rindu je kat dia..tu yang balik PD asik duk belek anak orang jer..nak tunggu anak sendiri blum ada rezki lagik..anak sedia ada pon dah besor2 dah haa..cuma masing2 perasan kecik lagik..makan pon kadang bersuap, mandi pon nak dimandikan..adoihaii la anak..

Tapi takpelaa, anak orang pon anak adik aku sendiri kan..bukan orang lain pon..tu yang macam tak sabo nak balik PD..geram kat budak kecik tuh..iskhh



Tengok la si Umar, suke btul dia ngan baby..klau si Mek Dhia tu lagik laa..datang geram dia, digosoknye kepala baby tu kuat2..berserabut rambut baby tu digosoknye..sabor jelah..pastu pantang nampak aku pegang/riba baby..Mek tu pon sibuk gak nak soh letak baby atas pangku dia..adoiyaii..klau baby tu dah besar skit ok laa..ni seriauu je aku tengok dia pegang..nak taknak kena la bagi jugak..klau tak, tak renti2 nak duk ulang kata nak pegang baby, nak pegang baby..stress tauu!! ;p
 
Muhammad Faiq Amsyar
  
Selamat datang ke dunia baru..moga jadik anak yang taat dan soleh, yang mendengar kata kedua ibu bapanya..moga membesar dengan sihat hendaknye..Aaminn..

Dah besar nanti takmoh gaduh2 yang abang yer sayang..
 
 

Tuesday, 28 July 2015

Aktor Winter Sonata akhirnya berkahwin..

Berita panasssss uolssss!!!

Jun Sang kekasih hati sudah kawin uolsss!! sodeh makkk!!

Adehhh..mau nanges patpoh hari patploh malam tengok dia bersanding nihhh. ;p

Kikiki..

Akhirnya kawin jugak dia yer pada umur 43 tahun..bini umur 30 tahun..perghh kemain beza umur dia..tapi takpelaaa kan, asal dia bahagia sudah..lama kot amik masa pikir nak kawin dengan sape..harus laa memilih kan..takkan main sebat je nak kawin ngan sape2..orang hot kotttt!! huhuh

Beliau berkahwin semalam di Seoul's Sheraton Grande Walkerhill Hotel jam 6 p.m dan dihadiri oleh kenalan2 dan saudara mara terapat sahaja..

Tengok dalam paper harini, peminat dari jepun gigih ko datang ke hotel tu, beratur sepanjang jalan, dengan harapan bole la kot tengok pelakon dia kawin..sampai sanggup berhujan panas sume..iskh2 penangan pelakon ni kan..hebat btul!

 pic kredit tu gugel..

Dolu2 citer Winter Sonata ni memang berhantu kan..tengok seploh kali pon relaks je air mata jurai2..pastu abis sampai situ je laa..drama2 lain macam kureng skit aku tengok bile aktor ni berlakon..Winter Sonata jugak yang win..lagu2 dia pon sedap je dengar..

Start dari Winter Sonata ni laa, datangnye korean wave yang melanda Malaysia nih..dan seluruh negara la kot..start situ laaa, now aku tak renti2 layan drama korea nih..huhuh..dari satu drama ke satu drama..best weh layan..


  
pic kredit to Google jugak..
 
Dan inilah bini beliau..Park Soo Jin..dolu2 penyanyi kumpulan Sugar tapi skang dah jadik pelakon..pelakon citer ape, idok ler aku gigih nak gugel..sebab tengok muka cam tak familliar sangat dalam mana2 drama..ade la kot, cuma aku jer tak perasan..

Aku ni nama jer peminat drama korea, tapi takde la sampai nak hafal semua nama2 pelakon laki dan pompuan dia..setakat nama2 simple cam Rain ke ingat la jugak..nama panjang2 koser ehh nak ingat..

Apa pun, Selamat berbahagia laa kepada pasangan berkenaan yer..moga cepat2 dapat anak.. ;p


Dari peminatmu yang jauh di mata, dekat di hati..hikss!! 






Friday, 24 July 2015

Salam Lebaran 2015 dari kami sekeluarga..


Hurmmm cakkkk!!

Haa kauu..sebesar alam aku tepek gambo raya..klau tak nampak jugak, taktau la nak cakap..huhu

Orang lain sume dah tepek gambo raya kan..aku baru terhegeh nak menepek gambo..ikotkan hati malas jugak..tapi kang suram plak blog nih..takde citer terkini kan..so ku gagahkan jugak lah..

Tema tahun ni kaler mustard..lama dah ngidam nak buat kaler ni..akhirnya tercapai gak hasrat..Alhamdulillah, baju mak ngan anak dara cheq jahit sendiri tauu..haa jangan memain!!..semangat tahun ni lain macam skit..berkobar2 gitu..tak sangka berjaya jugak akhirnya..

Di kesempatan ini, saya, Azura anak pak Dollah Sani, ingin menyusun sepuluh jari memohon ampun dan maaf andai ada salah dan silap kepada anda2 semua..tak kira laa yang kenal ke tidak..andai ada terlanjur kata, tersalah bahasa, terkecil hati buat2 korang yang baca blog aku nih..aku mintak maaf la yer dari hujung rambut sampai hujung kaki..

Sesungguhnya aku hanya manusia biasa yang tak lari dari membuat kesilapan..

Semoga lebaran kali ini membawa seribu rahmat dan keberkatan kepada semua..Insha Allahh..

Selamat hari Raya Aidilfitri, Minna Wal Faizin..


Pre-raya photoshoot..

Salam uols,

Kabare?? waras ke tidakk?? hihih..diam tak diam dah seminggu ek raya di bulan Syawal..kejap nau masa berlalu..korang ofkos la masih dalam mood beraya lagik kan..so hari ni aku nak cerita pasal photoshoot pre raya sektor aku..

Kelas kauu sampai nak berphotoshoot bagai..bile dengar kata nak bergambo bagai, kemain seronok..memasing pakai la baju raya tahun lepas punye..nak tunggu baju raya yang baru, memang tak siap lagik kan masa nih..klau dah siap pon, takkan la nak tayang..tak seprais la khenn..kikiki



Ekcelli motip photoshoot ni dibuat sebab nak buat ucapan hari raya untuk send dalam emel pada semua kakitangan jabatan aku..tiap2 sektor pon buat cenggitu..so sektor aku pon buat la jugak..

Jadik YDP kelab sektor aku nih duk suggest soh bergambo dengan mahkamah keadilan sana..lagikpun dekat je dengan opis aku, selang 1 bangunan kan..harus la terjah..kiranya lain skit dari yang lain la kengkononnye..sanggup la menapak sampai ke Mahkamah tu..sekalik sampai2 gerimis mengundang plak dah..sabo je laaa..takpe, yang penting masa tu tak panas dan silau dek cahaya matahari..klau panas, agak hazab skit nak bukak mata..

Alah takat gerimis je, tak nampak pon dalam gambo kan..huhuh..pas snap lebih kurang, terus la kitorang masuk opis balik..ni baru pre raya..tunggu jamuan raya nanti lagik banyak gambo2 raya..haa masa tu la bole tayang baju raya kan..

Selamat Hari Rayaaaa!! ;)

Thursday, 23 July 2015

Bile mak jemah bershopping...



Salam uols,

Ritu kan, geng2 mak jemah gi KL menyoppingkan diri..pakat set time baik2, akhirnya hari Senin minggu kedua puasa kitorang gi KL..sanggup cuti satu hari semata2 nak menyampaikan hasrat aku ke Jakel Mall tuh..ajak punye ajak, racun baekkk punye, akhirnya ade gak geng aku gi sana..huhuhuh

Sebelum tu ade gak ajak Mr.Bie gi sana..tapi pempaham je laa kan, takmonyer dia pegi sama folo bini dia menyopping..so, aku ok jer kan..

So, aku dari Putrajaya naik ERL pukul 9.05pg terus ke KL Sentral..perghh lama giler kot tak naik train..sampai je KL Sentral terus mata melilau2 tengok kawasan sekitar..punye laa lama tak gi sana..sampai NU Sentral pon dah ade..jakun sekejap..iskh2

 Ohh ni geng gossip gurl aku nih..bergossip pun yer, geng koir pun ye jugak..

Pehtu dari KL Sentral terus naik LRT ke Masjid Jamek..sampai2 je tengok2 Jakel Mall pun tak bukak lagik??..Jakel bukak jam 10.30pagi derrr..konon2 nak jadik orang pertama laa sampai Jakel tu..huhuhu..so jalan2 dulu la sekitar Jalan Tar tuh..takde ape pun sebab kedai2 tu baru nak bukak..

Ekcelli kan aku memang every year pakat2 ngan geng gi shopping sesama..cuma last year jer tak berkesempatan nak pegi..so tahun ni harus la ngajak kan..rindu kot nak shopping ngan kawan2..gi ngan kawan2 pompuan ni feel dia lain macam skit..dorang bole bagi macam2 idea yang kadang2 pening jugak ko nak buat pilihan..

 
Tepat 10.30 pagi, kitorang dah terpacak depan Jakel Mall nih..heaven sgt rasanya bile tak perlu bersesak dengan orang ramai kan..nak pilih2 pon aman jek..

Niat aku ekcelli nak beli kain satin dull bidang 60 inci je selai..punye laa jauh sampai ke KL nak cari kain bidang besar tu..kat Nilai 1 ritu aku gi dorang mostly tak jual bidang besar camtu..dorang jual bidang 45inci yang biase tu je laa..so nak tak nak, kene gak cari kain tu kat sana..

Sampai2 sana korang pempaham je laa kan..dia punye kain makkk aiii lawo2..harga pon lagikkkk la lawo..jadiknye aku beli ape yang wajib saje..pehtu beli kain lining untuk kain sari yang aku beli ritu..abis citer..


Ni haa bangunan Jakel Mall yang tersergam indah..tak larat nak pegi setiap tingkat..ditakuti akan terbeli menda yang tidak sepatutnya..
 
Pastu setel beli ape patut, terus kitorang gi Sogo..shopping sana plak..

Kul 4 petang terus kuar dari Sogo..malas nak lama2..mata dan kepale pon dah naik berpinau tengok baju2 dengan orang2 yang meramai..kena cabut awal sebab dikhuatiri akan berebut2 naik tren dengan orang balik keje nanti..

So tu jelahh citer pasal shopping hari raya..lama kau citer ni tertangguh dari bulan pose sampai la dah raya..huhuh

Daa..





Thursday, 2 July 2015

Reward untuk anak2..

Salam semua,

Hampir terlupe nak post entry nih..dah draf tapi letak gambo je laa..sekali baru teringat tak karang ayat lagik..huhuh

So, mari kita sambung..

Alhamdulillah, pertama2 sekali aku nak ucapkan syukur ke hadrat Allah SWT kerana anak2 berjaya dalam pelajaran..sape yang tak bangga kan bile tengok anak yang kita kandung, berjaya camni..

Masa exam mid term ritu, dorang dapat keputusan yang baik..so aku hadiahkan ape yang dorang suke..memang menda tu pon yang dorang mintak setiap kali ke Alamanda..tapi aku ngan ayahnye bagi syarat..klau dapat nombor 1 - 3, baru aku belikan apa yang dia minta tuh..

 

Untuk abang dia, ofkos la lego..takde lain dah..ekcelli lama dah dia request lego nih..kebetulan masa gi Parkson Alamanda dulu dia terpandangkan  mainan nih..so maknye agak terkujat gak laa kan tengok rege dia..huhuh..mana der yang murah kan mainan camni especially brand lego..klau brand lain mayb murah skit..so, aku cakap kat dia, klau abang belaja pandai2 nanti ibu belikan..

Masa aku belikan hadiah ni pun dia tak ikot sama..Duk belek2 kat bahagian mainan tu ntah macam mana terpandangkan mainan nih..memang tak pikir panjang la kan..terus amik dan bayar..rege masa tu aku takmo pikir panjang sebab dia memang deserved untuk dapat hadiah ni..dia dah belaja pandai2, so why not kita belikan seperti apa yang dia mintak kan..so next time, klau dia nak hadiah mahal2, dia kene belaja pandai2 untuk dapat apa yang dia nak..

 

Disebabkan minah ni dapat nombor 1, aku belikan dia botol air Frozen nih..hadiah adik lagik murah dari abang..padahal abang dapat nombor 3 jek..kekeke..

Ekcelli aku tatau nak belikan apa untuk minah nih tau..pastu baru aku teringat yang dia ni asal masuk MPH je selaind ari nak beli komik, misti mengecek nak beli botol air..padahal kat umah dah banyak kot botol air bawak gi skolah..so, malas nak pikir panjang, aku belikan aje laa botol air nih..abis cerita..

Tapi ujung2 jeles plak tengok abang dia dapat lego..dahh nak sama cam hadiah abang dia..adohaii..sabo je lah minah nih..nak hadiah lain, mintak kat ayah..huhuh

Esok ada Hari Bicara Akademik..so, parent kena gi skolah untuk amik report kad dan dengar sendiri prestasi pembelajaran anak2 dari guru kelas dorang..ade sekolah yang dah buat awal kan..sekolah budak2 ni baru nak buat..

Ok lah..nak balik dulu..Selamat berbuka ye..

Daaa..


 

Wednesday, 17 June 2015

Blog berwajah baru..

Salam semua,

Ade nampak background blog aku yang baru?? ok tak?? ke tak ok??

Lately nih, mood berblog ntah hape2..kengkonon nak mengembalikan mood la nih..pehtu pi gatai tangan tukar template blog..amik yang default dlm blog ni jek..sekalikk haaa amikk..ntah2 ape2 jadik..sampai button nak sign in pon dah tak jumpe..kena gugel dulu baru bleh sign in..

Tapi gamba background ni cantik plak..aku kan minat kaler ijau..pehtu nature lover pulak..harus laa gambo ala2 gitu kan..sejuk mata aku tengok..suweettt je kaler dia..

Benornye saje takmo tepek banyak2 gambo dalam nih..especially yang tepi2 side blog ni kan..serabut plak tengok..yang ni haaa memang fokus pada cerita utama jek..best skit baca..tang gambo haa besar gabak aku letak, puashati sampai bole nampak lubang idong pon..huhuh..motip aku tuka ni supaya blog aku ni nampak lebih simple but look nice..gituuuu!!

Oklahh, harapnye korang seronok la singgah blog aku ni yer..nak mengharapkan cite2 sensasi memang idok ler..ckup laa cerita2 pasal kehidupan aku yang sederhana nih..tak lebih tak kurang..

Till then, selamat berterawih yer malam nih, jangan buat2 lupe plak..selamat bersahur jugak..dah ofkos selamat berpuasa..

Tatatititutuuuu...

Ke Melaka kitew!!

Salam semua,

Tarikh 6.6.2015 haritu, aku sekeluarga dapat jemputan kawin sepupu aku yang kat Mersing..lama kot tak berkumpul dengan sanak saudara especially sepupu2 aku dari Johor..

So, kebetulan dapat jemputan, harus la pergi jugak sama-sama meraikan pengantin..kenduri ni ekcelli belah perempuan, so kira majlis bertandang la kan sebab aku belah pengantin laki..takde la ramai mana pon ahli kuarga belah Johor yang datang..cuma keluarga2 terdekat dengan pengantin je..ade la dalam 2 bas..ehh?? 2 bas tak ramai?? acahhhh je tuhh..ade la beberapa bijik keta..huhuh..

Klau ikot dalam gamba nampak cam ramai kan, owh itu ramai kengkawan pengantin sebenarnye..belah2 belakang baru la sedara mara dia..
 
Okeh wefie barang sekepim dua dulu..kembang setaman muka tuan blog..happy kekdahnye dapat jalan2 khennnn..yang pkai tudung biru tu adik aku yang sedang tunggu masa nak bersalin..so klau muka dia yang kembang setaman tu takpe laa jugak kan..ni yang tak mengandung tapi muka kembang setaman ni ape kess???

Okeh, mohon abaikan aje soklan itu..-___-

Sampai2 aje terus layan perut yang berkeroncong..buat je macam umah sendiri, beratur amik nasik pastu trus makan..bab amik gambo perantin kendian2 kita citer yer..perut yang lapar harus diisi..baru muke ade sinyummmm ;p
  
Haaa taim ni, perut dah kenyang..see muka memasing happy macam muke perantin..kekeke..

Disebabkan aku jarang berjumpe dan bergambar dengan sepupu2 aku nih, bergambo jelaa kejenye..yang duk sebelah aku tu adalah kakak iparku yer..ahli baru dalam kuarga ;)

Sedang elok duduk bersenang lenang, makcik aku panggil..ehh jom2 makan dengan pengantin..pulak dahhh..lambat nau ngajak makan..huhuh..terasa rugi plak di situ sebab makan awal2 kan..dah la lauk kat meja perantin tu special skit..huhh!! takpelahh, takde rejeki kat situ..janji perut dah kenyang sudah..
 
Tadaaa..ni lah pengantinnyee..Naim dan Fie..serba itam pada hari kejadian..
Selamat Pengantin baru uols!!

Snap dari angle yang tidak menarik..almaklum laa orang ramai kemain kan..duduk pulak tepi pintu..so, flower gurl la yng interprem lebih..pastu tak sempat la nak bergamba bagai dengan perantin..dah macam retis pon ade, berebut2 nak bergambo ngan pengantin..apsal aku dulu takde pon camtu ekk?? tak glemer kah aku??? huhuhuh sodehhhh!!

Tu yang tetiba rasa macam nak jadik pengantin lagik nih..Jom Bie, kita amik gambo pkai baju perantin dalam studio yokk..anak2 jadik pengapit..misti suwit kannn..hohoh

Oklahh, sebelum melalut2, memandangkan esok dah mula berpuasa, aku nak mintak maaf dari hujung rambut ke hujung kaki sekiranya terdapat salah dah silap aku kat korang2 semua yer..sama ada secara sedar atau tidak..kot la ade tersinggung ke tersungging ke dalam tutur kata especially bile aku mengapdet satu2 entry..yang buruk tu dari aku sendiri dan yang baiknya itu datang dari Allah SWT jua..

Aku ucapkan Selamat Berpuasa dan harapannye agar kita akan mendapat keberkatan dalam bulan yang mulia ini..Insha Allah..

Akhir kata,Wabillahi Taufik Wal Hidayah..Assalamualaikum wbt..


(kelasss penutup aku..tetiba jadik ustajah pilihan pulaks ;p)



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails